En compliment del deure d’informació contemplat en l’article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que la titular i gestora dels continguts del web http://www.adeavd.org/, d’ara endavant “la web”, és “ADEA VD Associació defensora d’animals abandonats Vilassar de Dalt”, una associació sense ànim de lucre legalment constituïda i inscrita en el Registre d’Associacions de Protecció i Defensa dels Animals de la Generalitat de Catalunya amb nº de registre 24292, amb NIF G62420674 i amb domicili a Carrer Mestra Viladrosa, 44, 08339 Vilassar de Dalt, Catalunya.
Pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon en 600 43 31 65 o el correu: adeavd@gmail.com

CONDICIONS D’ÚS

Les presents condicions generals regulen l’ús (incloent el mer accés) de les pàgines web que integren el lloc web inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles.
Tota persona que accedeixi el web accepta les Condicions Generals vigents en cada moment en què accedeixi a aquesta web.
ADEA VD es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració del lloc web, així com les presents Condicions Generals.
L’Usuari està obligat i es compromet a utilitzar el web i els continguts d’acord amb la legislació vigent, l’Avís Legal, o qualsevol altre avís o instruccions posats en el seu coneixement. A aquest efecte, l’Usuari s’obliga i compromet a no utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en l’Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per ADEA VD, d’altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.
ADEA VD pot incloure dins dels continguts del seu web o en les pàgines de Facebook i Instagram, vincles, enllaços o marcadors, a pàgines d’altres llocs sobre els quals ADEA VD no té cap control.
Tals enllaços o mencions tenen una finalitat exclusivament informativa per això, ADEA VD no es fa responsable del contingut dels mateixos. Així mateix, la inclusió de vincles o enllaços no implica el suport, aprovació, relació o adhesió al contingut, responsable o productes o serveis que s’ofereixin per part de ADEA VD.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Es prohibeix tot acte d’explotació, reproducció, distribució, comunicació pública i transformació dels continguts del web o de parts d’ella. Qualsevol ús no autoritzat serà investigat i perseguit per les vies legals pertinents.
Totes les il·lustracions, dissenys, icones, gràfics, fotografies, imatges i qualsevol altre element que formin part de la web són propietat exclusiva d’ADEA VD.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre els visitants i el Web, així com el contingut del mateix i el present AVÍS LEGAL, escrit en català i permanentment disponible en aquesta pàgina, es regiran per la normativa espanyola vigent.
Per a qualsevol qüestió sobre la interpretació o compliment que pogués derivar de l’accés o la utilització del web es sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

Col·labores amb nosaltres?

ADEA VD

CONTACTE

600 43 31 65
adeavd@gmail.com

Salvador Albert i Riera, 6
(Darrere del camb de futbol)
08339 Vilassar de Dalt

 

HORARIS

Matins de dilluns a divendres de 10:00 a 16:00
Dissabtes de 10:00 a 14:00
Diumenges i festius tancat

Visites concertades trucant al 600 43 31 65 (matins)