RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

ADEA VD Associació defensora d’animals abandonats Vilassar de Dalt
NIF: G62420674
Domicili social: Mestra Viladrosa, 44 08339 Vilassar de Dalt
Direcció de correspondència: Sot d’en Pi, 3 08339 Vilassar de Dalt
Telèfon de contacte: 600.433.165
Correu electrònic: adeavd@gmail.com

DADES PERSONALS

En aquest lloc web, o mitjançant els formularis i el correu electrònic, es recull la següent informació:

  • Nom i cognoms
  • Correu electrònic
  • Telèfon
  • DNI
  • Adreça completa i codi postal
  • Dades bancàries (IBAN)
  • Import de la quota de soci o la donació realitzada
  • Contingut del seu missatge

FINALITAT I LEGITIMACIÓ

Les dades demanades al formulari d’inscripció de soci seran tractades per donar-lo d’alta i gestionar la seva relació amb l’associació, incloent la gestió administrativa, comptable i fiscal necessària.
Així mateix, com a part de la condició d’associat, es tractaran les seves dades per mantenir-lo al dia de les notícies i novetats de l’associació, comunicacions sobre els nostres animals en adopció, productes i/o serveis per mitjà de correu electrònic, correu postal o telèfon. La base legal per al tractament d’aquestes dades serà l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part.
Les dades demanades a través del correu electrònic seran tractades per gestionar i respondre el seu missatge o sol·licitud. La base legal per al tractament d’aquestes dades serà el consentiment de l’interessat, és a dir, el teu consentiment.
Les dades recollides a través del formulari de comentaris del blog seran tractades per gestionar i publicar els teus comentaris al blog. La base legal per al tractament d’aquestes dades serà el consentiment de l’interessat, és a dir, el teu consentiment.

Les dades demanades a través dels formularis abans assenyalats són les estrictament necessàries per complir amb les finalitats descrites anteriorment, de manera que, de no omplir-los, no podrem complir amb elles.

ADEA VD podrà realitzar fotografies a l’interior de les instal·lacions del refugi de Vallmorena o en activitats i/o esdeveniments organitzats per a fins d’arxiu i històrics, així com per a la promoció de l’associació i publicació en la pàgina web o en les xarxes socials. La base legal per al tractament d’aquestes dades serà el consentiment de l’interessat en tots els casos, havent de constar el consentiment exprés en el cas de menors.

TERMINI DE CONSERVACIÓ

Les dades proporcionades es conservaran fins que acabin les finalitats per a les quals s’haguessin recaptat, es revoqui el consentiment o s’exerceixi el dret de supressió de les mateixes, conservant, en aquest cas, només aquelles sobre les quals recaigui una obligació legal de conservació, en els terminis fixats legalment.
Llevat de les excepcions indicades, un cop finalitzada la relació entre ADEA VD i el soci les dades seran arxivades i conservades durant un període temps de 3 anys, després de la qual cosa seran eliminades dels nostres arxius.

DESTINATARIS

Les dades personals facilitades pels interessats no seran cedides a cap tercer aliè a l’Associació, llevat d’obligació legal.

XARXES SOCIALS

ADEA VD compta amb perfil en algunes de les principals xarxes socials d’Internet, reconeixent-se responsable del tractament en relació amb les dades publicades per ADEA VD o de les dades que els usuaris li enviïn privadament a ADEA VD amb la finalitat de que siguin extretes.

El tractament que ADEA VD durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així, primer podrà informar els seus seguidors, quan la llei no ho prohibeixi, per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, programes, notícies o qualsevol tema relacionat amb ADEA VD.

En cap cas ADEA VD extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntual i expressament consentiment per a això.

Drets de protecció de dades

Els interessats poden exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, limitació, oposició o portabilitat del tractament, dirigint una petició per escrit a ADEA VD / Sot d’en Pi, 3/ 08339, Vilassar de Dalt o enviant un correu electrònic a adeavd@gmail.com juntament amb una fotocòpia del seu DNI o document similar que permeti acreditar la seva identitat.

L’interessat podrà reclamar davant l’AEPD. Podeu trobar els models per a l’exercici d’aquests drets a la pàgina web de l’AEPD: https://www.agpd.es

En el cas que s’hagi atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, vostè té dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Col·labores amb nosaltres?

ADEA VD

CONTACTE

600 43 31 65
adeavd@gmail.com

Salvador Albert i Riera, 6
(Darrere del camb de futbol)
08339 Vilassar de Dalt

 

HORARIS

Matins de dilluns a divendres de 10:00 a 16:00
Dissabtes de 10:00 a 14:00
Diumenges i festius tancat

Visites concertades trucant al 600 43 31 65 (matins)